Telecomenzi receptor satelit

Vizualizare ca: Lista Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Producator: Dreambox
Telecomanda DM100 cu aspect original pentru receptorul de satelit Dreambox , este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telec..
21 Lei
Producator: Focus Sat
Telecomanda cu aspect original pentru receptoare satelit FOCUSSAT ..
21 Lei
Producator: Humax
Telecomanda RM-G01 cu aspect original pentru receptorul de satelit Digi Humax, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Tel..
22 Lei
Producator: Orange
Telecomanda cu aspect original pentru receptorul de satelit Orange GX-OR530SK , este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecom..
22 Lei
Producator: Digi TV
Telecomanda cu aspect original pentru receptor Digi TV ..
18 Lei
Producator: Dolce TV
Telecomanda Dolce cu aspect original pentru receptoare TV Dolce ..
18 Lei
Telecomanda Receptor Satelit 4401 cu aspect original pentru receptorul de satelit Strong livrat la Maxtv (AKTA), este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie s..
22 Lei
Producator: Telekom
Telecomanda cu aspect original pentru receptorul de satelit Telekom Samsung GX-TR530SK , este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile..
19 Lei
×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 10000 de comenzi

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×