Hitachi

Hitachi


Telecomenzi TV penteu televizoare LCD marca Hitachi, telecomenzi originale si telecomenzi cu aspect original Hitachi

Vizualizare ca: Lista Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Producator: Hitachi
Telecomanda TV CLU-W900 cu aspect original pentru televizoare LCD marca Hitachi, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda..
26 Lei
Producator: Hitachi
Telecomanda Hitachi LCD/LED RC1900 cu aspect original televizoare LED / LCD marca Hitachi , este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateri..
23 Lei
Producator: Hitachi
Telecomanda Hitachi LED RC5116 cu aspect original televizoare LED / LCD, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilize..
24 Lei
Producator: Hitachi
Telecomanda TV RC1910 cu aspect original pentru televizoare LED / LCD marca Hitachi, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecom..
23 Lei
Producator: Hitachi
Telecomanda Hitachi RC4800 cu aspect original pentru televizoare LCD/LED, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, are nevoie doar de baterii. Utilizeaza 2 baterii..
23 Lei
Producator: Hitachi
Telecomanda Hitachi RC4862 cu aspect original pentru televizoare LCD/LED, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, are nevoie doar de baterii. Utilizeaza 2 baterii..
24 Lei
Producator: Hitachi
Telecomanda Hitachi SmartTV RC49141 cu functie de Netflix, telecomanda este cu aspect original pentru televizoare SmartTV LED si LCD/LED, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu a..
24 Lei
Telecomanda RC5112 cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru urmatoarele marci de televizoare: VESTEL, HITACHI, SCHAUB-LORENZ, TELEFUNKEN si altele. Telecomadna RC5112 foloseste 2 baterii R3 (AA) pe care le puteti comanda ..
24 Lei
Telecomanda RC5117 cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru urmatoarele marci de televizoare: BUSH, CELCUS, DIGIHOME, DUAL LED, DURABASE, EDENWOOD LED, HITACHI LED, KENDO LED, LAURUS LED, LINSAR LED, SALORA LED, TECHWOOD LED s..
24 Lei
Telecomanda RC5118 de Netflix Youtube si Sport cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru urmatoarele marci de televizoare: FINLUX, HITACHI ,AKAI ,AYA, BUSH, CELCUS, DIGIHOME, LUXOR, TECHWOOD, SALORA,&nb..
24 Lei
×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 10000 de comenzi

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×