Funai

Funai


Telecomenzi TV originale si telecomenzi cu aspect original pentru televizoare LCD marca Funai

Vizualizare ca: Lista Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Producator: Funai
Telecomanda inlocuitoare pentru NF007RD  LCD marca Funai Se livreaza telecomanda echivalenta, face aceleasi functii doar ca este in alta carcasa. Telecomanda NF007RD este folosita la urmatoarele modele de televizoare Funai: LCD-A1506; LCD..
22 Lei
Producator: Funai
Telecomanda NF021RD cu aspect original pentru televizoare marca Funai. Telecomanda mai este echivalenta si cu NF028RD. ..
38 Lei
Producator: Funai
Telecomanda Funai NH205RD cu aspect original pentru televizoare LCD/LED, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, are nevoie doar de baterii. Utilizeaza 2 baterii ..
21 Lei
Producator: Funai
Telecomanda RC4800 cu aspect original pentru televizoare LCD/LED marca Funai, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, are nevoie doar de baterii. Utilizeaza 2 bat..
23 Lei
×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 10000 de comenzi

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×