Categorii produse
Your Cart

Becuri inteligente

Becuri inteligente gama completa de echipamente si accesorii smart pentru casa ta, la preturi atractive

Brand: Tp-link Model: KL50
Seteaza programeFoloseste aplicatia gratuita Kasa Smart pentru a seta programe pentru becul tau. Acesta se va aprinde si de va stinge dupa programul stabilit de tine, pe toata durata zilei.Stil Vintage si economisire a energieiBecul KL 50 are un aspect vintage, combinat cu tehnologia moderna LED de ..
74 Lei
Fara TVA:74 Lei
Brand: Tp-link Model: KL60
Seteaza programeFoloseste aplicatia gratuita Kasa Smart pentru a seta programe pentru becul tau. Acesta se va aprinde si de va stinge dupa programul stabilit de tine, pe toata durata zilei.Stil clasic si economisire a energieiBecul KL 60 are un aspect clasic, combinat cu tehnologia moderna LED de lu..
77 Lei
Fara TVA:77 Lei
Brand: Tp-link Model: KL110
Luminozitate reglabilaBecul inteligent TP-Link KL110 are o luminozitate reglabila de la 1% la 100%. Seteaza luminozitatea potrivita pentru dispozitia ta sau activitatea pe care o desfasori. Regleaza becul la luminozitate completa pentru diminetile petrecute cu familia sau diminueaza luminozitatea su..
84 Lei
Fara TVA:84 Lei
Brand: Tp-link Model: KL120
Alb reglabilSeteaza intensitatea slaba a luminii pentru a te relaxa dupa o zi lunga sau alege o intensitate puternica atunci cand ai nevoie de un impuls cu ajutorul becului LED inteligent. Schimba intensitatea luminii de la un alb slab (2700k) la alb puternic (6500k). De asemenea, poti seta becul sa..
106 Lei
Fara TVA:106 Lei
Brand: Tp-link Model: KL130
MulticolorCu un spectru larg de culori, becul multicolor KL130 ofera posibilitati de iluminare nesfarsite. Poti alege o lumina pentru orice, de la o petrecere la o sesiune de studiu tarzie.Alb reglabilDe asemenea, poti seta becul sa regleze automat temperatura de culoare pentru a se potrivi cu lumin..
125 Lei
Fara TVA:125 Lei
Brand: Tp-link Model: L510E
Luminozitate ajustabila. Ajusteaza cu usurintaAdministreaza reglajul intensitatii becului pentru a crea oricand atmosfera perfecta in casa ta.Comod si usor - preseteaza programeAi gasit intensitatea preferata pentru vizionarea de filme? O poti salva ca setare pe care apoi o poti selec..
45 Lei
Fara TVA:45 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)