Linsar

Linsar


Telecomenzi TV originale si telecomenzi cu aspect original pentru televizoare marca Linsar 

Vizualizare ca: Lista Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Producator: Linsar
Telecomanda TV RC4845 cu aspect original pentru televizoare LED / LCD / TFT marca Linsar, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Te..
24 Lei
Telecomanda RC4875 cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru urmatoarele marci de televizoare: QILIVE LED, TUSCON LED, TECHNICAL LED, TECHNISAT LED, SULPICE LED, SCHAUB-LORENZ LED, POLAROID LED, PRINCETON LED, PROSONIC LED, SAL..
24 Lei
Telecomanda RC5117 cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru urmatoarele marci de televizoare: BUSH, CELCUS, DIGIHOME, DUAL LED, DURABASE, EDENWOOD LED, HITACHI LED, KENDO LED, LAURUS LED, LINSAR LED, SALORA LED, TECHWOOD LED s..
24 Lei
×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 10000 de comenzi

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×