Categorii produse
Your Cart

  Telecomenzi JVC

  Brand: JVC Model: RM-C220
  Telecomanda TV JVC RM-C220 cu aspect original, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti comanda impreuna cu telecomanda, va r..
  22 Lei Fara TVA:22 Lei
  Brand: JVC Model: RC4800B
  Telecomanda JVC RC4800 cu aspect original pentru televizoare LCD/LED, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, are nevoie doar de baterii. Utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti comanda impreuna cu telecomanda, ..
  23 Lei Fara TVA:23 Lei
  Brand: JVC Model: RM-C1223
  Telecomanda TV JVC LED si LCD RM-C1223B cu aspect original pentru televizoare, are aceleasi functii ca telecomanda originala (ATENTIE SE LIVREAZA TELECOMANDA DIN DREAPTA CARE ARE ACELASI FUNCTII CU CEA ORIGINALA), nu are nevoie de coduri. Telecomanda utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti comanda ..
  23 Lei Fara TVA:23 Lei
  Brand: JVC Model: RM-C3231
  Telecomanda JVCLCD/LED cu functie de Netflix RM-C3231 cu aspect original pentru televizoare marca JVC, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii ca cea originala, nu are nevoie de coduri suplimentare, are nevoie doar de baterii. Utilizeaza 2 bat..
  25 Lei Fara TVA:25 Lei
  Brand: JVC Model: RM-C1512B
  Telecomanda TV RM-C1512B cu aspect original pentru televizoare LCD marca JVC, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti comanda imp..
  27 Lei Fara TVA:27 Lei
  Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)