Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Magazinul de Telecomenzi TV  (e-telecomanda.ro)

Site-ul Magazinul de Telecomenzi TV  (e-telecomanda.ro) este operat de societatea SC SILCOM ELECTRO SRL-D, cu sediul in Onesti Str. Dr. Victor Babes, nr. 10 Jud. Bacau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul  J04 /826 /2014 (firma neplatitoare de TVA). Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Magazinul de Telecomenzi TV (e-telecomanda.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul  Magazinul de telecomnzi (e-telecomanda.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Magazinul de Telecomenzi TV  (e-telecomanda.ronu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Magazinul de Telecomenzi TV (e-telecomanda.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul  (e-telecomanda.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Pozele au caracter informativ si pot exista diverente intre acestea si produs. Pozele si descrierea produselor au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. De asemenea informatiile referitoare la stoc nu sunt cantitative, sunt cu caracter general, si nu garanteaza 100% prezenta pe stoc a produselor in cantitatea dorita. Pentru aflarea exacta a stocului ne puteti contacta pe e-mail la adresa: office@e-telecomanda.ro

SC SILCOM ELECTRO SRL-D isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv,licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Magazinul de Telecomenzi TV  (e-telecomanda.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Magazinul de Telecomenzi TV  (e-telecomanda.roin orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:
Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate din magazinul online e-telecomanda.ro si altele pe care cumparatorul le detine sau urmeaza sa le achizitioneze nu fac obiectul responsabilitatii vanzatorului.

Daca produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificatiile din oferta e-telecomanda.roCumparatorul poate solicita returnarea acestuia in vederea inlocuirii lui sau a rambursarii integrale a contravalorii. 

 • Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator;

In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 48 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

 • Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor – DOA (Dead On Arrival);

Daca produsul primit se dovedeşte nefunctional in primele 48 de ore de la receptia prin curier -Cumparatorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

S.C. SILCOM ELECTRO S.R.L va inapoia contravaloarea produselor returnate si a taxelor de expeditie facturate de catre aceasta in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, prin curier sau transfer bancar.

Suma inapoiata (cat si conditiile de returnare) nu include cheltuielile de transport pentru produsele returnate de la consumator (client) catre S.C. SILCOM ELECTRO S.R.L. decat in cazurile specificate in paragraful "Costuri suportate de catre vanzator:". Nu trimiteti spre returnare colete cu plata ramburs. Nu vom accepta coletele cu plata la destinatar. Returnarea sumelor facturate va fi facuta dupa ce noi vom desface coletele primite si vom constata integritatea produselor receptionate.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune completarea şi transmiterea de catre Cumparator a unui formular de retur prin urmatoarele metode agreate de catre Vanzator:

Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare

Costuri suportate de catre cumparator:
Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului. ( art.14. punctul 2 )
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 2 din OUG Nr. 34/2014);

Costuri suportate de catre vanzator:
Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.
Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari la receptie.
Nota (daca defectul de nefunctionare este semnalat in primele 48 ore de la receptie prin e-mail: office@e-telecomanda.ro sau completant formularul de retur)

Regulamentul General privind Protectia Datelor

1.Generalitati

Regulamentul General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 (denumit in continuare GDPR), pentru protectia  persoanelor  fizice  cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera  circulatie a acestor date, este aplicabil in toate tarile Uniunii Europene, incepand cu data de 25.05.2018. Acest Regulament are un impact semnificativ in toate sectoarele de activitate, motiv pentru care Silcom Electro SRL, a procedat la revizuirea programelor actuale, in conformitate cu acest Regulament, astfel incat sa poata sa identifice eventualele impedimente si sa implementeze  modificarile care se impun in activitatea sa.

Conceptul de protecţie a datelor cu caracter personal reprezintă dreptul persoanei fizice de ai fi apărate acele caracteristici care conduc la identificarea sa şi obligaţia corelativă a operatorului Silcom Electro SRL de a adopta măsuri adecvate pentru a asigura o protecţie eficientă. Prin date cu caracter personal se înţeleg acele informaţii care pot fi puse direct sau indirect în legătură cu o persoană fizică identificată sau identificabilă, cum ar fi, cu titlu de exemplu: numele, prenumele, adresa, telefon, imaginea, vocea, situaţia economico-financiară, adresa de e-mail.

Având în vedere necesitatea de a apăra şi respecta dreptul fundamental la viaţă intimă şi privată, protecţia datelor cu caracter personal constituie un domeniu deosebit de important, fapt confirmat prin tratarea acestei tematici în capitole distincte prevăzute în Convenţia de Aplicare a Acordului Schengen.

In conformitate cu cerintele GDPR, pentru a avea posibilitatea de a va informa in continuare in scopul mentionat mai jos, este necesara existenta Consimtamantului dat de dvs. Acest Consimtamant trebuie sa fie acordat printr-o actiune clara, care arata acordul liber, specific, informat si neambiguu, cu privire la procesarea datelor dvs. personale.

2.Drepturile persoanei vizate/cumparatorului conferite de GDPR nr. 679/2016 si de Legea  nr. 677/2001:

Odata cu solicitarea/acordarea consimtamantului, sunteti informat cu privire la drepturile conferite de GDPR cu privire la datele cu caracter personal, cat si asupra consimtamantului exprimat de dumneavoastra pentru colectarea datelor personale si prelucrarea acestor date de catre Silcom Electro SRL si anume:

 • Dreptul  de al revoca oricand, revocare care va fi la fel de accesibila ca si acordarea consimtamantului;
 • Dreptul la informare – operatorul este obligat să încunoşiinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal, la solicitarea scrisa a acestuia ( in limita unei solicitari pe an)  transmisa operatorului la adresa sesizari@e-telecomanda.ro;
 • Dreptul de acces la date – orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere, confirmarea faptului că datele sale personale sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta.
 • Dreptul de intervenţie asupra datelor – orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte, printr-o solicitare scrisa transmisa la adresa operatorului la adresa sesizari@e-telecomanda.ro;
 • Dreptul de opoziţie - persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, printr-o solicitare scrisa transmisa la adresa sesizari@e-telecomanda.ro;
 • Dreptul de a transforma datele personale colectate in date anonime, printr-o solicitare scrisa transmisa operatorului Silcom Electro la adresa sesizari@e-telecomanda.ro;
 • Dreptul de a fi uitat - persoanele fizice pot cere stergerea datelor personale daca acestea au fost prelucrate ilegal, fara consimtamantul acestora sau daca datele nu mai sunt necesare scopului in care  au fost prelucrate initial.
 • Dreptul la portabilitatea datelor - persoanele fizice au dreptul de a solicita ca datele sale personale sa fie transferate la un alt operator, situatie in care Sky Group poate furniza datele cu caracter personal ale persoanei vizate altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta, in scopurile mentionate mai sus, si cu conditia existentei consimtamantului persoanei vizate pentru aceasta portabilitate.
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate, retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate.
 • Dreptul de a se adresa justiţiei - orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuate ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia. În cazul în care persoanele ale căror date cu caracter personal sunt prelucrate consideră că drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001si de GDPR le-au fost încălcate, acestea se pot adresa în scris Autorităţii de Supraveghere cu condiţia de a nu fi introdus anterior o acţiune în justiţie, cu acelaşi obiect, însă numai după ce s-au adresat în prealabil operatorului reclamat. Operatorul reclamat are obligativitatea de a raspunde partii vizate, in scris, in termen de 15 zile de la primirea sesizarii. Plângerea către Autoritatea de Supraveghere nu poate fi înaintata mai devreme de 15 zile de la înaintarea unei plângeri cu acelaşi conţinut către operator. În cazul în care plângerea este găsită întemeiată, în termen de 30 de zile de la data primirii acesteia, Autoritatea de Supraveghere trebuie să comunice părţilor interesate decizia luată, decizie care trebuie să fie motivată. Autoritatea de Supraveghere se poate adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi ale persoanelor vizate, garantate de lege.

3. Scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta:

 • Informarea clientilor/potentialilor clienti cu privire la situatia contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea produselor comandate, solutionarea problemelor ivite odata cu emiterea unei comenzi de bunuri sau servicii achizitionate.
 • Transmiterea de Newslattere si/sau alerte periodice, folosind posta electronica ( e-mail, SMS), oferte comerciale;
 • Pentru activitati de cercetare a pietei, urmarire si monitorizare a vanzarilor, cat si comportamentul Clientului/Cumparatorului;

4. Obligatii ale operatorului Silcom Electro SRL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a GDPR nr. 679/2016, Silcom Electro SRL are obligatia  de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati. Totodata operatorului Silcom Electro ii revine obligatia de a notifica persoana vizata a caror date au fost dezvaluite, daca aceasta notificare  nu se dovedeste a fi imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de intesul legitim care  ar putea  fi lezat.

5. Acceptul dat de persoana vizata/cumparator

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a e-telecomanda.ro ( Magazinul de telecomenzi TV) si isi exprima acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile aratate mai sus, la punctul 3.

Prin lecturarea acestor informatii, Cumparatorul declara ca a citit, a inteles si este de acord ca operatorul Silcom Electro SRL sa colecteze, sa stocheze si sa prelucreze datele cu caracter personal, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 și GDPR (2016/679), totodata luand la cunostiinta  si despre drepturile conferite de aceste dispozitii legale.

Dacă doriți să fiți informat in scopul mentionat mai sus, vă rugăm să ne acordați consimță

×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 10000 de comenzi

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×