Categorii produse
Your Cart

  Telecomenzi Telefunken

  Brand: Telefunken Model: RC1900TF
  Telecomanda Telefunken RC1900 cu aspect original pentru televizoare LED / LCD, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti coman..
  23 Lei Fara TVA:23 Lei
  Brand: Telefunken Model: RC4800T
  Telecomanda RC4800 cu aspect original pentru televizoare LCD/LED marca Telefunken, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, are nevoie doar de baterii. Utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti comanda impreuna cu ..
  23 Lei Fara TVA:23 Lei
  Brand: Telefunken Model: RC5116TF
  Telecomanda Telefunken LED RC5116 cu aspect original televizoare LED / LCD, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti comanda impre..
  24 Lei Fara TVA:24 Lei
  Brand: Telefunken Model: RC4875TF
  Telecomanda RC4875 cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru televizoare Telefunken LED/LCD, nu are nevoie de coduri ii trebuie doar baterii pe care le puteti omanda impreuna cu telecomanda, are nevoie de 2 baterii R3 (AA) pe care le puteti comanda impreuna cu telecomanda...
  24 Lei Fara TVA:24 Lei
  Brand: Telefunken Model: RC5118
  Telecomanda RC5118 cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru televizoare Telefunken LED/LCD, nu are nevoie de coduri ii trebuie doar baterii pe care le puteti omanda impreuna cu telecomanda, are nevoie de 2 baterii R3 (AA) pe care le puteti comanda impreuna cu telecomanda...
  24 Lei Fara TVA:24 Lei
  Brand: Telefunken Model: RC1912TF
  Telecomanda Telefunken RC1912 cu aspect original pentru televizoare LED/ LCD/ TFT, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilizeaza 2 baterii R3 (AAA), le puteti comand..
  26 Lei Fara TVA:26 Lei
  Brand: Telefunken Model: RC4900
  Telecomanda Telefunken RC4900 cu aspect original de cea mai buna calitate folosita pentru televizoare Telefunken LED/LCD, nu are nevoie de coduri ii trebuie doar baterii pe care le puteti omanda impreuna cu telecomanda, are nevoie de 2 baterii R3 (AA) pe care le puteti comanda impreuna cu ..
  39 Lei Fara TVA:39 Lei
  Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)