Philips

Philips


Telecomenzi TV cu aspect original si telecomenzi originale pentru televzoare marca Philips

Vizualizare ca: Lista Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Producator: Philips
Telecomanda TV RC-19335018/01 cu aspect original pentru televizoare marca Philips, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecoman..
22 Lei
Producator: Philips
Telecomanda RC19039001 cu aspect original pentru televizoare marca Philips. ..
21 Lei
Producator: Philips
Telecomanda TV RC19335003 cu aspect original pentru televizoare marca Philips, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda R..
22 Lei
Producator: Philips
Telecomanda TV RC19335023/01 cu aspect original pentru televizoare Philips, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda util..
22 Lei
Producator: Philips
Telecomanda TV RC1942013-01 cu aspect original pentru televizoare marca Philips combi si DVD, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic,  are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna ba..
21 Lei
Producator: Philips
Telecomanda RC283501 cu aspect original pentru televizoare marca Philips ..
20 Lei
Producator: Philips
Telecomanda RC7507 cu aspect original pentru televizoare marca Philips, Otto-Versand, Schneider, Finlux, Orion  si altele. Telecomanda RC7507 este folosita pentru urmatoarele modele de televizoare Philips: Otto-Versand, Schneider, Finlux, Ori..
24 Lei
Producator: Philips
Telecomanda RC8205 cu aspect original pentru televizoare marca Philips, Finlux, Orion, Otto-Versand, Schneider si altele Telecomanda RC8205 este folosita pentru urmatoarele modele de televizoare Philips, Finlux, Orion, Otto-Versand, Schneider 17A..
18 Lei
Producator: Philips
Telecomanda TV RC8207 cu aspect original pentru televizoare marca Philips, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda RC820..
20 Lei
×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 5000 de comenzi si clienti multumiti

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×