Daewoo

Daewoo


Telecomenzi TV originale si telecomenzi cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo

Vizualizare ca: Lista Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Producator: Daewoo
Telecomanda R-28B03 cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo, Black Diamond, Mitsubishi, Tensai, Worten, Hanseatic, Hitachi ..
21 Lei
Producator: Daewoo
Telecomanda R-40A01 cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo, Proline, Hitachi, Hanseatic, Goodmans, Audiosonic ..
19 Lei
Producator: Daewoo
Telecomanda R-40A15 cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo, Audiosonic, Goodmans, Hanseatic, Hitachi, Proline. Telecomanda este folosita pentru urmatoarele modele de televizoare: K20C5NT, CL2554AN, CP2024, 20C9NT, 20C7GTS, 217NS,..
20 Lei
Producator: Daewoo
Telecomanda R-40B02 cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo, Goodmans, Hanseatic, Hitachi, Proline, Black Diamond, Mitsubishi, Trilux ..
20 Lei
Producator: Daewoo
Telecomanda R-46G22 cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo, Goodmans, Hanseatic, Otto-Versand, Schneider ..
21 Lei
Producator: Daewoo
Telecomanda R-49C05 cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo, Goodmans, Hanseatic, Otto-Versand, Schneider.  Telecomanda R-49C05 mai este echivalenta si cu R-49C10 ..
20 Lei
Producator: Daewoo
Telecomanda TV R-49C10 cu aspect original pentru televizoare marca Daewoo, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utili..
20 Lei
Producator: Daewoo
Telecomanda TV R22 cu aspect original, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilizeaza baterii R3 (AAA), le puteti co..
22 Lei
×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 10000 de comenzi

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×