Categorii produse
Your Cart

  Telecomanda RM-G01 Digi Humax

  Telecomanda Humax RM-G01
  Telecomanda RM-G01 Digi Humax
  22 Lei
  Fara TVA: 22 Lei
  • :Lipsa stoc
   detalii livrare..
  • Telecomanda cu aspect original
  • Cod telecomanda: DIGICABLU HUMAX
  • Calitate premium

  Optiuni disponibile

  Telecomanda RM-G01 cu aspect original pentru receptorul de satelit Digi Humax, este identica cu telecomanda originala atat fizic cat si tehnic, are aceleasi butoane si functii, nu are nevoie de coduri, doar trebuie sa se puna bateriile. Telecomanda utilizeaza 2 baterii R6 (AA), le puteti comanda impreuna cu telecomanda, va recomandam varianta alcalina.

  Telecomanda receptor DigiCablu Humax RMG01, RM-G01, HD-5400S, HD-5500T, HD-5700T, HD-FOX IR, I RM-G01, RM-G03, RM-G08, RM-E09, RM-E09, RM-F02, HD5400S, HD5500T, HD5700T, HDFOX IR, RMG03, RMG08, RME09, RME09, RMF02.

  Spune-ti opinia

  Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rau Bun
  Cum gasesc telecomanda de care am nevoie?

  Daca ai nevoie de o telecomanda universala, compatibila sau originale pentru TV, DVD, satelit, aer conditionat, sistem audio, mai jos este prezentat cum gasesti telecomanda dorite la noi pe site.
   

  Cautarea telecomenzii de care ai nevoie

  Introdu in campul de cautare modelul telecomenzii cautate sau modelul aparatului tau (TV, DVD, SAT ...). Ca exemplu, daca ai nevoie de telecomanda AKB69680403 poti cauta dupa AKB69680403 sau 19LH2000-ZA ... in ambele variante vei gasi produsul necesar aparatului tauPentru a identifica corect telecomanda este necesar sa introduci exact modelul telecomenzii sau al aparatului (TV, DVD, etc.)! 

  Cauta etelecomanda.ro

   
  In pagina de cautare pot aparea mai multe modele de telecomenzi, toate care apar in campul de cautare sunt echivalente intre ele si se pot folosi pentru acelasi model de televizor.

  Cum aflu ce model de telecomanda sau modelul aparatului?

  Modelul telecomenzii il gasesti pe cea originala pe fata telecomenzii sau dedesuptul capacului de la baterii

  Modelul aparatului il gasesti pe eticheta de pe spatele prodului(TV, DVD, etc.)

     

  Telecomanda tv    Model televizor


  Nu gasesti telecomanda potrivita aparatului tau?

  In cazul in care nu gasesti telecomanda potrivita aparatului tau, poti folosi formularul de contact disponibil AICI si cautam noi modelul telecomenzii.