Categorii produse
Your Cart

    Politica de confidențialitate

    Solicitare acord și informare generală cu privire la politica noastra de prelucrare și stocare a datelor cu caracter personal

    Vă mulțumim pentru interesul pe care îl acordaţi magazinului Etelecomanda.ro, operat de catre SC SILCOM ELECTRO SRL-D. Pentru noi, având în vedere relația deosebita pe care o avem cu Dvs., este important să vă oferim protecția datelor cu caracter personal pe care ni le oferiţi. În ceea ce priveşte datele dvs. cu caracter personal confidenţialitatea acestora este esențială pentru noi.

    Cine suntem ?

    SC SILCOM ELECTRO SRL-D este o societate organizată, ce funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Onesti, strada Dr. Victor Babes, Nr.10, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J04 /826 /2014, cod unic de înregistrare 33565397.

    Ce date sunt prelucrate?

    În vederea livrării produselor comandate, confirmării comenzii, informării Dvs. privind stadiul comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a produselor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

    Care este temeiul juric si scopul prelucrarii datelor?

    Datele cu caracter personal vor fi furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi numai în scopurile pe care le vom prezenta în rândurile de mai jos.
    Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulamentul.

    Situațiile în care www.etelecomanda.ro, operat de catre SC Silcom Electro SRL-D, va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate:

    Formular de contact si abonare newsletter pe site-ul www.e-telecomanda.ro

    Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a oferi răspuns la orice întrebare aveti, dându-ne posibilitatea sa va contactam si sa va oferim soluțiile solicitate. Aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon, nume) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de potenţial client. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a unei pagini, paginile vizitate într-un anumit interval de timp. Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv: oferirea unei experienţe optimizate și îmbunătățite de fiecare dată privind funcționarea platformei noastre.

    Preluare, procesare, confirmare și livrare comenzi online sau telefonice

    În vederea livrării produselor comandate, confirmării comenzii, informării Dvs. privind stadiul comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a produselor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

    Cine are acces la datele Dumneavoastra?

    Vă informam că în scopul funcționării eficiente a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

    1. SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
    2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
    3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
    4. Servicii de suport / project management – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon;
    5. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
    6. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
    7. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
    8. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
    9. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp, date fiscale firma;
    10. Servicii juridice – nume, prenume, adresă;

    Cat timp sunt stocate datele dumneavoastra?

    Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate şi stocate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

    Care sunt drepturile dumneavoastra?

    În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

    • dreptul de acces la date– aveți dreptul de a obține din partea SC Silcom Electro SRL-D o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., SC Silcom Electro SRL-D poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
    • dreptul la rectificare– aveți dreptul de a obține rectificarea de către SC Silcom Electro SRL-D a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; SC Silcom Electro SRL-D va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
    • dreptul la ștergerea datelor– aveți dreptul de a obține din partea SC Silcom Electro SRL-D ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar SC Silcom Electro SRL-D are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine SC Silcom Electro SRL-D în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; SC Silcom Electro SRL-D va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
    • dreptul la restricționarea prelucrării– aveți dreptul de a obține din partea SC Silcom Electro SRL-D restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite SC Silcom Electro SRL-D să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) SC Silcom Electro SRL-D nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale SC Silcom Electro SRL-D prevalează asupra drepturilor Dvs.; SC Silcom Electro SRL-D va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, în cazul în care veți solicita acest lucru;
    • dreptul la portabilitatea datelor– aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, în modul în care au fost furnizate către SC Silcom Electro SRL-D , într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; pentru exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la SC Silcom Electro SRL-D la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
    • dreptul la opoziție– aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
    • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată,inclusiv crearea de profiluri;
    • dreptul de a depune o plângereîn fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
    • dreptul de a vă retrage consimțământulîn orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de SC Silcom Electro SRL-D pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

    Cum puteti avea acces la datele Dumneavoastra?

    Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: Onestij-, str. Victor Babes, Nr. 10 sau puteti accesa sectiune Setari GDPR pentru a efectua modificari sau solicita rapoarte sau stergerea datelor

    SC Silcom Electro SRL-D se obligă să vă furnizeze informațiile solicitate de Dvs. în format electronic atunci acest lucru când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.

    Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în cadrul exercitării Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de SC Silcom Electro SRL-D gratuit. Astfel, în cazul în care cererile pe care Dvs. le formulaţi sunt considerate nefondate sau excesive din cauza unui caracter repetitiv, SC Silcom Electro SRL-D poate:

    • (i) fie să perceapă o taxă, ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;
    • (ii) fie să refuze să dea curs cererii.

    Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de SC Silcom Electro SRL-D conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.