Accesorii PC

Gama variata de tastaturi, bouse, boxe pc, camere web si multe altele pentru calculatorul dumneavoastra la pretul corect

Subcategorii

Vizualizare ca: Lista Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
- butoane cu membrana pentru reducerea zgomotului si precizie - constructie inclinata pentru acces facil si confortabil la butoane - design compact, lungime cablu conectare 1,2 m - dimensiuni: 404 x 124 x 23mm ..
22 Lei
Taste iluminate in culoare albastra , solutia ideala pentru jocuri, posibilitatea de a seta intensitatea iluminarii. 14 taste speciale multimedia , conectare USB la calculator ..
82 Lei
- butoane cu membrana pentru reducerea zgomotului si precizie - iluminarea tastelor cu albastru - taste multimedia - design compact, - conectare USB ..
79 Lei
Tastatura silentioasa perfecta pentru jocuri , avand tastele cu sageti si tastele W-A-S-D colorate in albastru ..
29 Lei
Tastatura marca Omega model OK124 Draco pe culoarea design modern, neagra si conectivitate USB ..
27 Lei
×
×
×
×

sdsd

sdsdsd

De ce sa cumperi de la noi

×

De ce sa cumperi de la noi

Avem onorate peste 10000 de comenzi

Toate produsele beneficeaza de garantie 24 luni

Nu esti multumit de produs sau nu corespunde cu ceea ce ai comandat, atuci il poti returna si vei primi inapoi contravaloarea produsului si a TRANSPORTULUI in maxim 48-72 ore de la returnarea produsului.

Toate acestea pentru un client multumit.

×

Toate produsele comercializate pe site-ul e-telecomanda.ro beneficiaza de garantie 12 luni persoane jurifice si 24 luni persoane fizice. In colet, pe langa produse, vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie ale produselor comandate.

×